Welkom bij het

Zorg & Welzijn Café

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het netwerk Peelgeluk Zorg en Welzijn, onderdeel van Dorpsoverleg Meijel. Het Zorg en Welzijn Café is een netwerk bijeenkomst bedoeld voor iedereen die iets betekent, of kan betekenen, in de zorg en het welzijn voor de inwoners van Meijel.
Meld je aan!
Maandag 9 Oktober 2023
om 19:15 in D'n Binger

Denk jij mee over de zorg toekomst van jong tot oud in Meijel?

Of je nu formeel of informeel, regulier, commercieel of vrijwillig bijdraagt aan de zorg en welzijn in Meijel of zou willen bijdragen, je bent van harte welkom om te netwerken en verbindingen tot stand te brengen door met elkaar in gesprek te gaan!

Het thema van de bijeenkomst is: Promotie van een gezonde levensstijl. We willen een gezonde levensstijl met elkaar bespreekbaar maken en onderzoeken hoe jij hieraan kan bijdragen.

Meld je aan voor het Zorg & Welzijn Café
Maandag 9 Oktober 2023 om 19:15 in D'n Binger

Zo ziet de avond eruit

 1. Algemene presentatie (10 minuten): Hierin zullen feiten en cijfers besproken worden om bewustwording te creëren over het onderwerp en waarom het belangrijk is dat we hieraan werken.
 2. Bedrijfspresentaties (+/- 20 minuten): Bedrijven krijgen ongeveer 5 minuten de kans zichzelf voor te stellen en uit te leggen welke visie ze hebben op en bijdrage ze leveren aan de bevordering van een gezonde levensstijl.
 3. "Gezonde discussie": Hierna zullen we in groepen, begeleid door een gespreksleider, brainstormsessies starten om ideeën op te halen over wat de gemeenschap (mogelijk samen met bedrijven) kan doen om een positieve verandering in deze trend teweeg te brengen.
 4. "Gezamenlijke sessie": Als afsluiting zullen we de resultaten van de deelsessies samenvatten en bespreken:
  • Welke ideeën haalbaar zijn
  • Wie welke rol kan spelen
  • Welke vormen van ondersteuning beschikbaar zijn
 5. Informele borrel

Meld je aan voor het Zorg & Welzijn Café.

Wil jij jouw ideeën delen, in gesprek gaan met andere zorg- of welzijnsverleners in de breedste zin van het woord, kom dan naar het Zorg en Welzijn Café Meijel:
Maandag 9 oktober 2023 in D’n Binger in Meijel
Om 19:15 inloop en start 19:30 met naborrelen tot +/- 22:00 uur

Wij bieden deze avond een interactief programma en uiteraard gratis koffie en thee met wat lekkers.
Aanmeld formulier (#5)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram